PDA

View Full Version : Besplatan adult hosting

69-up.com
12-19-2005, 05:18 AM
Registruj se 100% besplatno da bi dobio domen i hosting - klikni ovde (http://www.revsharehosting.com?refercode=10294)

• Neogranicen Bandwidth!
• Neogranicen prostor na serveru za prikazivanje slika i teksta na sajtu!
• Najbolji adult sponzori za promovisanje!
• Domeni su pripremljeni i spremni da ih koristite!
• Besplatne skripte koje su podrzane FTP, CGI, PHP, PERL, mySQL!
• Ne placate nista za server!
• 24/7 tehnicka podrska preko ticket sistema, ICQ, emaila i telefona!
• Ne kradu tvoj traffic!
• Oni se ne reklamiraju na tvojim stranicama!
• Bez headera ili footera!
• Mozes koristiti tvoj vlastiti domen!
• Zadrzavas tvoj 404 traffic!
• Free hostovi su automatski odbijeni od TGP’a!
• Revshare hosting zaradjuje od tebe samo kada ti zaradis novac
• Nikada vise nemoj da placas za hosting!
• Prestani da brines za bandwidth i cene svaki put kada si izlistan na TGP!
• Sve koristis 100% besplatno!
• Prestani da placas za bandwidth koji ne koristis!
• Nemoj da placas extra za email i domene!
• Ne brini za gigs, megs i ram, pusti nas da to mi radimo za tebe!
• RevShare je tvoj hosting partner!

69-up.com
02-27-2006, 05:39 PM
Moze li neko da mi objasni? U pitanju je sledeci problem:
Kad se ulogujem u Revsharehosting pa odem na Approved sponsors, ima nekih sponzora koji umesto linka ispod Sign Up dugmeta imaju mailto link za admin(at)revsharehosting.com. E, ali kad ja posaljem email na tu adresu, email mi se vrati neisporucen. Zasto???
Da li se to i drugima desilo ili samo meni?

ovo sam rekao 1001 put vec do sada...imas ovde kod nas njihov pod forum gde mozes da im postavljas pitanja ... ne stidi se :smt005

Kide83
02-27-2006, 06:53 PM
Tacno je to da je lakse ali pazi, prvo mi ne nzmao za svaki program kako sve funkcionise, zato je bolje ppitati direktno ljude ako smo ih vec doveli na forum koji su zaduzeni za to :) A drugo dok mi pogledamo gde je problem, dok vidimo kako da ga resimo ode nam deo vremena koji bi mozda utosili na unapredjivanje foruma ili nesto drugo - pisanje tutorilala, dovodjanje novih bitnih ljudi iz industrije na sajt, pisanje e-booksa, itd, itd... A i njima je bolje kada vide da neko ovde promovise njihov program, mislim na stance, pa ce cesce dolaziti na forum itd :)

Kide83
02-27-2006, 06:57 PM
ako ti je problem da napises na eng, posalji meni pm i ja cu ti prevesti ;)

plavi
02-27-2006, 07:24 PM
Pa postavio sam im pitanje, samo sto mi ne izgleda bas gramaticki najbolje.. Ja nisam ucio eng. u skoli nego onako, na divlje.

Kide83
02-27-2006, 07:55 PM
Ako je na divlje onda svaka cast jer je ok ;)

plugin
02-28-2006, 07:12 AM
ako ti je problem da napises na eng, posalji meni pm i ja cu ti prevesti ;)

Ovo funkcionise 100% provereno

plavi
02-28-2006, 06:30 PM
Sad sam kontaktirao Matt-a iz Ravshare hostinga na ICQ i resio mi je problem. Ljubazan neki momak. Ako nekom nije nesto jasno u vezi Revshare hostinga, pitajte ga slobodno, ostavio je svoj ICQ broj na Revshare podforumu.

69-up.com
02-28-2006, 06:43 PM
Sad sam kontaktirao Matt-a iz Ravshare hostinga na ICQ i resio mi je problem. Ljubazan neki momak. Ako nekom nije nesto jasno u vezi Revshare hostinga, pitajte ga slobodno, ostavio je svoj ICQ broj na Revshare podforumu.

Eto...sa takvim AMERIMA zelim da saradjujem !

Kide83
02-28-2006, 09:02 PM
da, Matt je cool lik skroz :)

zivko82
03-01-2006, 12:51 AM
da, Matt je cool lik skroz :)
Jas sam ga cimao jedno 5 dana po 2 sata ali bukvalno dok meni nije namestio sve kako treba ;D

Buzz Fuzz
03-15-2006, 09:17 PM
Probao sam da napravim svoje prve korake u ovom poslu tj. da se uclanim na revsharehosting-u. Medjutim,nije mi odobrio registraciju vec drugi put a koristio sam razlicite sponzore! Prvi put sam napisao da sam iz austrije a drugi put iz BiH! :( Da li je u tome mozda bila greska,a ako nije u cemu onda i koje je resenje? Hvala unapred!

loop
03-15-2006, 09:31 PM
Ko te odbio revshare ili neko od njihovih sponzora?

Buzz Fuzz
03-15-2006, 09:51 PM
Pa tamo kod njih kad kliknem na join pa upisujem podatke i biram sponzora. I to me je Silvercash odbio tj. nije mi stigao mail za registraciju.

loop
03-15-2006, 10:00 PM
Treba malo vremena, ne stize odmah strpi se ;)

Buzz Fuzz
03-16-2006, 11:00 PM
Treca sreca! Konacno sam se registrovao tako mogu da pocnem da radim!
BTW registrovao sam se kao turcin ako to nesto znaci!!! :wink:

loop
03-16-2006, 11:05 PM
Znaci :!:
Uvek se registruj samo tamo gde mozes da ziaberes opciju Yugoslavia ili Serbia.

Sta ces da radis kad ti posalju pare u Tursku?

zivko82
03-17-2006, 12:56 AM
@fuzz buzz
OMg covece... svaka ti cast :D

skakavac
03-17-2006, 08:21 AM
Koliko se sećam bilo je priče da pri registraciji na Revshare izaberemo neku levu zemlju, pa kad nas registruju da u opcijama promenimo zemlju na SCG ili Yu koja već ima... :)

eXtreme
03-17-2006, 11:34 AM
taj rad
izgleda sasavo ali regovanje vise ne boli :P

Buzz Fuzz
03-17-2006, 10:01 PM
Pa koliko sam ja video na RevShareHosting-u nije bilo ni zemalja iz naseg blizeg okruzenja(hrvatska,slovenija,bugarska) a kamoli srbija! :x
Sta sam drugo mogao? :?

loop
03-18-2006, 08:42 AM
Ima nasa, sad sam gledao pise mi Yugoslavia u My informations :)

misternox
03-23-2006, 12:44 PM
Ovo je verovatno najidiotskije pitanje koje vam je neko u zivotu postavio, ali ne kapiram kako da uploadujem sajt na revshare.
Odem u list sites kliknem na ftp://carefreenymphos.net (mislim da je tako ali uglavnom je ftp), prikaze mi on foldere i fajlove koji tu postoje ali ne kontam kako da ih skinem i postavim svoje...ili sam ja mozda sve pogresno shvatio.....
bruka...stvarno sam debilcina :oops: :oops: :oops:
Ako neko moze neka to mojoj moronskoj mal;enkosti malo poblize objasni..... :cry:

zivko82
03-23-2006, 12:54 PM
@misternox....
NIsi debil brate...Naucices skini neki Ftp klijent tipa
http://www.smartftp.com To je pros i belsplatan program a radi sve sto je tebi potrebno...
Znaci radis klasican copy paste...kao kad kopiras na hdd iz foldera u folder...
cimni me na icq ako ti treba pomoc u real time-u..
A debil bi bio kad ne bi hteo da naucis

Shooter
03-23-2006, 01:26 PM
ja koristim cute ftp ali mislim da je total Commander malo stabilniji nije bruka smao pitaj sve ti je copy- paste isto kao sto bi u TC kopirao nesto na kompu ;)

Kide83
03-23-2006, 01:37 PM
hehe... Ne brini se brate, ni ja nisam znao ftp kada sam krenuo ;) Nije to nista strasno, sve se nauci :)

69-up.com
03-23-2006, 01:48 PM
Ovo je verovatno najidiotskije pitanje koje vam je neko u zivotu postavio, ali ne kapiram kako da uploadujem sajt na revshare.
Odem u list sites kliknem na ftp://carefreenymphos.net (mislim da je tako ali uglavnom je ftp), prikaze mi on foldere i fajlove koji tu postoje ali ne kontam kako da ih skinem i postavim svoje...ili sam ja mozda sve pogresno shvatio.....
bruka...stvarno sam debilcina :oops: :oops: :oops:
Ako neko moze neka to mojoj moronskoj mal;enkosti malo poblize objasni..... :cry:

ja koristim za FTP wincmd32 i total commander ... upamti jedno...

ispred usernamea ukucaj "rev"

skakavac
03-23-2006, 03:00 PM
WS FTP PRO 2006

Za mene najbolji FTP program ikada napravljen! :)

misternox
03-25-2006, 12:23 PM
sad sam dobio mejl od Adult-list.com

Hello,
your site has been approved and it will be listed ASAP.
We have added the following link into our database:

Title : Care Free Nymphos
URL : http://carefreenymphos.net/
Recip Url : http://carefreenymphos.net/

Sad valjda definitivno ne bi trebalo da ga skidam............

A ove ostale cu da radim kako treba.......

loop
04-13-2006, 07:27 AM
E pa super onda :)

69-up.com
04-13-2006, 06:47 PM
E pa super onda :)

i moj domen se hostuje kod njih...od sada kupujte domene sa vasim karticama ili karticama vasih najblizih u koje imate poverenje...a host mozete naci i free od sponzora koji ne drze nikakve nedozvoljene stvari...to je njihov doprinos vama...kako bi vam ustedeli $100+ u samom pocetku ai isto tako mozete da hostujete kod njih iskljucivo samo njihov materijal...

69-up.com
04-13-2006, 09:38 PM
Ma ovaj mi je bolji domen zato sto cu na njemu samo te penis enlargement pilule da promovisem.

Sta ce mi free-sex-catalog sto mislis da cu za keyword free sex ikada uspeti da se popenjem na prvi 30 u googlu sa tim domenom :lol:
Ni za 10 godina ;)

http://inventory.overture.com/d/searchinventory/suggestion/

ukucaj ovde "free xxx catalog" vidi koliko je trazen a koliko taj drugi...ako radis razmene sa webmasterima...pa pre ce te ti koji vec traze "free sex catalog" naci nego za taj drugi...ali ok...stvar izbora i nacin razmisljanja nam je suprotan...

69-up.com
04-13-2006, 10:43 PM
Da ali za koji je to pretrazivac?

yahoo...ako ga koriste svi ukljucujuci i CNN...BBC itd...

e sada...nakon toga mozes da razmisljas o posebnoj optimizaciji za google
https://adwords.google.com/select/KeywordSandbox