PDA

View Full Version : Shemale

plugin
01-25-2006, 08:13 PM
Citam da Dimitar promovise shemale jer je to tranny ili nije to .Ma mislim da je to samo da ipak pitam za svaki slucaj da ne pogresim pa da bude sta nisi pitao i koje firme to imaju ja znam za Silver cash ,Fetish hits. Cek cek shemale spada u fetish jer tako (niches )

Kide83
01-25-2006, 09:57 PM
Da, Shemale i Tranny je isto...

loop
01-26-2006, 09:07 AM
Jesu li to travestiti?
E priznajte koji niche najbolje ide, ja bih reko bas ti nastrani, gay, trandze i fetish, jesam li u pravu?

Kide83
01-26-2006, 11:54 AM
Da...

Koji niche ide najbolje - odgovor ne postoji. Ide najbolje onaj koji mozes da prodas... I onaj koji nije prezasicen (kao sto je teen)... Gay sajtova ima gomila takodje... Da, fetishi nisu uglvnom prezasiceni, ali moras da budes prilicno upucen u neki fetich da bi mogao da ga prodajes... U principu koji god da krenes da radis moras da provedes neko vreme u posecivanju slicnih sajtova i recimo surfer foruma da bi naucio sta ljudi vole i na sta padaju tj sta uspeva da se proda...

plugin
01-27-2006, 09:40 AM
Da, fetishi nisu uglvnom prezasiceni

a osven fetishi sta jos nije prezasiceno ako smem da znam interesuje me

Kide83
01-27-2006, 11:55 AM
Ja radim celebs i hentai - ta dva koliko sam cuo nisu prezasicni takodje... Mozda jos po neki... Pregnant recimo...

Nenad
01-28-2006, 10:35 PM
Da, preggo nije ali NEMA preggo sajtova...NEMA...razumes ti mene? N E M A...A i ono sto ima je sr*nje :lol: :lol: :lol: :lol:
Prevrnuo sam pola neta isvi sajtovi se mogu prebrojati na prste obe ruke. Moze da se nadje nesto EU sajtova od holandjana ili francuza ali kad vidim ispod entera godinu 2001 ili slicno, muka me hvata. A i ovo sto ima sajtovasu u velikoj vecini shit, bar tako kazu recenzije...Jedino PW (necu da navedem ime sajta, ko hoce da cuje, moze samo ref da dobije :mrgreen: ) ljudi zaista rade update svaki dan i to sam se licno uverio...Preggo je super, ali dzaba kad se vrti jedno isto

Kide83
01-29-2006, 09:29 AM
Pa taj rad... Ja znam da Krusty sa netponda rastura prego, ali ne znam koje sajtove gura, mozda neke ccbll za koje nikada nisamo ni culi sta znam... Ali prego je i specifican niche, veoma specifican, i treba puuuno vremena dok naucis kako da ga prodas uspesno. Znam da recimo n u ludilu ne smes da pomenes dete nikada jer surfer automatski pocinje da razmislja o tome, o obavezama i ode mast u propast sto bi narod rekao :D I jos gomila takvih gluposti 100%

eXtreme
01-29-2006, 11:40 AM
Nenade baci taj ref na PM :D

Nenad
01-29-2006, 01:10 PM
Jesu li to travestiti?
E priznajte koji niche najbolje ide, ja bih reko bas ti nastrani, gay, trandze i fetish, jesam li u pravu?
Heh , ne znas ti sta je nastrano :mrgreen: Doduse, za mene licno nema nista nastrano jer svako voli ono sto mu prija. Jedino sto kapiram da je bash nastrano to je nekrofilija...Ok, sorry ako sam preterao sa ovim, ali moram da napomenem...Elem, sve ostalo mi je ok...Neko voli animal, neko voli scat, ok...njegova stvar...
Elem, ima jako chudnih fetisha...Meni je to jako zanimljivo na sta se sve ljudi pale tj sta su im fetishi. Od balona, ponny, nogu u gipsu, noktiju ( jedan lik iz NSa drzi takav sajt dugo i koliko sam cuo od nekih ljudi poodavno, ide mu jako lepo sa njime, a da su mu najbolje musterije naravno...pogadjate--japanci :mrgreen: ) itd pa sve to biljki :lol:
Da, bijlke...postoje ljudi koje sexualno uzbudjuju biljke...Ne znam tacan naziv za taj fetish ( lika koji mi je rekao za to nisam video par godina), pokushao sam da nadjem nesto na netu oko toga ali nisam uspeo. Al to nije ona fora vegetables (ribe sa krastavcima,shargarepara itd) vec se konkretno radi o biljkama..Kaktusi, ovo ono tebra LOL...
Pa sta ima josh..Da..prdez LOOOOL....skoro sam neleteo na sajt koje drze dve tetke i izmedju ostalog mozes da narucish metalni kontejnercic sa njihovim izduvni gasovima LOL...
Ima raznih fetisha i sve moze da se proda...Svaka roba ima svog kupca :mrgreen:
PS_Izvinjavam se drugovima clanovima sto sam bio nepristojan tj sto sam koristio neadektvatan recnik umesto strucnih termina :mrgreen: :lol:

plugin
01-29-2006, 01:39 PM
Ja radim celebs
-------------------------
I kako ide druze jer se prodaje i koje firme ga reklamiraju

madgoonsds
03-09-2009, 01:36 AM
...