PDA

View Full Version : contest - nagradna igra

69-up.com
01-11-2006, 08:50 PM
- Jedan americki hosting trazi post whore za dva foruma...ukupno treba da napravi 1000 postova a dobije $50 na ePassporte ili PayPal. Obecavaju da bi za narednih jos 1000 postova platili $100. Rok za post-ovanje je 40 dana.

Osobe za kontakt:
- Za kontakt posaljite mi PM

Nenad
01-11-2006, 08:53 PM
Mene neki puta zaista mrzi da whoram, ali znam choveka koji je IDEALAN za taj posao :mrgreen: :lol: :lol:

loop
01-11-2006, 09:06 PM
sta znaci to post whore?

69-up.com
01-11-2006, 09:11 PM
sta znaci to post whore?

Kada postujes(postavljas poruke na forumu...evo sa ovim pitanjem si napravio ovde jednu poruku - post). Ono sto je bitno istaci jeste da svaka poruka mora biti vezana za temu threada.

Na primer: ja sam postavio thread-temu ovde da se trazi post whore i ukoliko bi neko krenuo da pise kako mu se svidja auto na sajmu u Nemackoj to bi bio offtopic...dobio bi opomenu od mene ili bih mu obrisao post a ukoliko i dalje nastavi ja bih ga banovao.

Da zakljucimo: osoba koja napravi na dva foruma ukupno 1000 postova, koja moraju da budu vezana za temu samog foruma ili da post whore otvori nov thread i napise nesto lepo o firmi(njihovim uslugama) koja ga placa, dobija $50.

Termin "post whore" u prevodu znaci "kurva koja postuje"...nastao zato sto ima dosta vremena da se ulozi da bi se malo zaradilo...

USA
11-17-2006, 01:31 PM
Cuo sam od nekih clanova da su tek danas saznali da delimo 3 x $100 u contentu (slike i filmovi) sto je idealno za vase TGP/MGP, free sajtove itd...

Ukoliko zelite da ucestvujete morate pisati iskljucivo na engleskom...link sa igru:
http://www.adultbizforum.com/showthread.php?goto=newpost&t=1853

loop
11-17-2006, 02:20 PM
Ha sad kad je proslo 12 strana, sad cu sigurno biti u prva tri :lol:

Kron
11-17-2006, 04:16 PM
loop, brate spamujes za medalju :)

Lykos
11-17-2006, 11:31 PM
Sto ne rekoste meni,mogao dam bogatiju nagradu da dam :)
bump za pobednike;)

Kide83
11-18-2006, 08:36 AM
Ha sad kad je proslo 12 strana, sad cu sigurno biti u prva tri :lol:

pa ovaj forum ima i druge delove (ne samo Serbia), da ih obilazis(te) cesce znali bi :(

Kide83
11-18-2006, 08:37 AM
Sto ne rekoste meni,mogao dam bogatiju nagradu da dam :)
bump za pobednike;)

Smislicemo nesto, mozda da budes sponzor sledeceg contesta kad bude :)

Lykos
11-19-2006, 05:23 PM
Smislicemo nesto, mozda da budes sponzor sledeceg contesta kad bude :)
Sto da ne :)

USA
12-15-2006, 10:46 AM
Posle detaljne analize 10ak foruma koji su nam konkurencija i koji nude conteste, resio sam da napunim nas ABF shop sa nagradama.

Prvo, znam da mozemo razne toolse da dobijemo kao kompenzaciju za ovaj forum ali ne znam da li to vas interesuje?

Drugo, razmisljao sam da uvedem neki vid placanja po postu, topicu ili mozda jos najbolje po aktivnom referralu...

Kod svih ostalih foruma za nagrade su zaduzeni sponzori a ne osobe koje drze forum. Tako na primer za N*****D je zaduzen StamfordProjects i oni placaju za svaki post...

Izuzetno sam nestrpljiv da cujem vase misljenje pa da napravimo nesto lepo :D

mind
12-15-2006, 10:51 AM
Prvo, znam da mozemo razne toolse da dobijemo kao kompenzaciju za ovaj forum ali ne znam da li to vas interesuje?

Drugo, razmisljao sam da uvedem neki vid placanja po postu, topicu ili mozda jos najbolje po aktivnom referralu...

Ovo prvo zvuci primamljivo, sve zavisi od toolsa koji se daju. Ako su to npr neki submiteri, ili neki seo alati, to je zanimljivo. Mozda neki galery template, FS template (sa headerom uradjen, znaci kvalitetan).. Mozde i ona varijanta za odredjen broj postova da se dobija hostin i domen, ili samo jedno od to dvoje.
Ne znam sta vam zvuci najprimamljivije od toga, tj sta je najpotrebnije..

U svakom slucaju ovo je dobar nacin da povecamo broj korisnika i postova na nasem forumu.

skakavac
12-15-2006, 11:35 AM
Neki hosting paket, registracija domena na godinu dana... Izrada banera, designa za galerije itd... :) Treba ubaciti par stvari ka kojima će svi da teže, i popuniti ostatak sa sitnijim... :)

misternox
12-15-2006, 03:33 PM
to je super ideja pogotovo zbog povecanja broja clanova
Toolsi su strasno dobra stvar i to je do jaja...mislim da se jos i u ovoj vbuletin skripti moze odraditi store varijanta da za poene clanovi kupe nesto, to sam video na jednom forumu, svi znate o kome se radi da ne imenujem ovde...

posle se sa sponzorima dogovoris da ako hoce daju i loviu u odredjenim threadovima i gde ces lepse....

USA
12-15-2006, 04:34 PM
mislim da se jos i u ovoj vbuletin skripti moze odraditi store varijanta da za poene clanovi kupe nesto

posle se sa sponzorima dogovoris da ako hoce daju i loviu u odredjenim threadovima i gde ces lepse....

http://www.adultbizforum.com/vbplaza.php?
Jel na to mislis?

USA
01-21-2007, 10:11 PM
Nagradna igra pocinje ove nedelje a u pitanju su chameleon proizvodi. Budite brzi i osvojite jedan od 3 njihova proizvoda :)

USA
02-07-2007, 09:13 PM
Osvojite besplatno Hosting (http://www.adultbizforum.com/showthread.php?t=3043)

Nadam se da cete uzivati u ovoj nagradnoj igri za ovaj mesec :D

USA
02-10-2007, 05:39 AM
Nagrade za referrale (http://www.adultbizforum.com/referrers.php)

Placamo $1 po aktivnom referralu. Preko naseg referral systema mozete pratiti koliko imate aktivnih reffova i zaradjivati novac! Sve sto je potrebno da uradite jeste da date vas link ka ABF-u svom prijatelju koji je zainteresovan da postuje kod nas.

Detalji:
- Za svakog aktivnog referrala dobijate 100 poena (100 poena iznosi $1) ce biti dodati u vas ABF profil.
Poenima mozete kupovati u ABF Shopu(content setove, chameleon submitter licence, virtual hosting pakete, isplata u kesu na ePassporte (minimum je $10)

Pravila:
- Da bi zaradili 100 poena vi morate imati 100 postova na engleskom, i vas referral treba da napravi 100 postova takodje.

Statistiku mozete pratiti na vec spomenut nacin.

USA
02-19-2007, 03:23 PM
Nagradna igra pocinje ove nedelje a u pitanju su chameleon proizvodi. Budite brzi i osvojite jedan od 3 njihova proizvoda :)

Pocelo doduse mesec dana kasnije ali videcete i zasto, uzivajte ;)
http://www.adultbizforum.com/showthread.php?t=3135

Fridrich
08-03-2007, 05:55 PM
sta znaci to post whore?

Does this “whore” mean what it means in English, or is it something else?

Kide83
08-03-2007, 06:10 PM
yes, loop asked "What's post whore" - his question translated in english :)

tachulk
10-13-2008, 06:29 AM
Our investment strategy is based on many principles of risk management. Such planning allows us to minimize risks and guarantee a stable rate of interest for our members. Low risk and long term profits are our focus of attention
Matthew Barry
"SOIC"