Thread: Hosting!
View Single Post
Old 05-10-2008, 08:21 PM   #17
loop
Senior Member
ABF Member - Gold

Bank: 0
Total Points: 2,003
Donate

donosio je zodumil.net, bio sam instalirao scriptu koja je u stvari MSN clone i uz url revrite je generisala brdo stranica koje je google ali posebno pogodak.co.yu vrlo dobro rangirao na SERP i onda su mi slali oko 300 poseta dnevno ali na tim stranicama je osim gomile nerazumnog texta bili samo adsense linkovi pa sam imao 10% CTR sto je nekad bio 1.5$ nekad 2$, medjutim ta scripta je cesto pravila error 500 i to ne samo na tom sajtu nego i na svim ostalim koji su na tom accountu pasam morao da je skinem.

Uzeo sam kod mthst probni hosting ali nanjemu nije podrzan neki XMLDOm module pa ta scripta nece da radi.

Ali bez obzirana to ipak cu zakupljivati kod njega hosting jer za te pare tesko je naci bilo sta ,a uvek ce mi trebati neka rezerva.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

loop is offline   Reply With Quote