View Single Post
Old 02-27-2006, 07:53 PM   #3
Kide83
Friendly Member :)
ABF Member - Gold

Kide83's Avatar

Bank: 0
Total Points: 9,590
Donate

Tacno je to da je lakse ali pazi, prvo mi ne nzmao za svaki program kako sve funkcionise, zato je bolje ppitati direktno ljude ako smo ih vec doveli na forum koji su zaduzeni za to A drugo dok mi pogledamo gde je problem, dok vidimo kako da ga resimo ode nam deo vremena koji bi mozda utosili na unapredjivanje foruma ili nesto drugo - pisanje tutorilala, dovodjanje novih bitnih ljudi iz industrije na sajt, pisanje e-booksa, itd, itd... A i njima je bolje kada vide da neko ovde promovise njihov program, mislim na stance, pa ce cesce dolaziti na forum itd
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Submit Your Free Sites and Blogs to
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|

Kide83 is offline   Reply With Quote