View Single Post
Old 11-29-2007, 03:16 PM   #26
Visitors
Senior Member
ABF Member - Bronze

Visitors's Avatar

Bank: 0
Total Points: 37
Donate

Dobro kazes goodspirit. Ne planiram da zaradjujem klikovima na adult sajtovima koji su za strance, al ovaj sajt dreme godinu dana bez ikakvog profita, pa reko neka kapne nesto. Ionako ne gubim vise od 30 minuta nedeljno na njega.

Btw. danas video u gradu neki erotic shop, pa sam skoknuo do njih. Reko, aj da vidim mozda neka preprodaja ili reklama njihovih proizvoda. Popricao sam sa vlasnicom i ona je kao zainteresovana za neki vid saradnje. Ili da ih reklamiram na procenat ili da kupujem od njih pa sam prodajem. Mada je meni iskreno to smaranje da kupujem pa saljem, tako da bi bilo super kad bi bila neka fiksna cena reklame ili ja da im saljem kupce za neki procenat od prodatih proizvoda.

Inace, ja bih prodavao vestacku vaginu 1500 dinara neka kvalitetna, a 500 kinte neka silikonska. Tako da, valjda se ljudi u inostranom svetu loze na to. Znam da dosta sponzora to prodaje.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Host Gator Hosting

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Visitors is offline   Reply With Quote