View Single Post
Old 11-28-2007, 08:56 PM   #20
Visitors
Senior Member
ABF Member - Bronze

Visitors's Avatar

Bank: 0
Total Points: 37
Donate

Hvala za savete.

Btw. ovaj domen cu verovatno ostaviti takav kakav jeste jer ne mogu sada da se kocim nesto oko njega. Jedino sto ima je neki PR 2-3 i sto ga polako optimizujem za neke reci.

Mozda pokrenem neki celebrity blog, kad vec tako kazes da slike mogu da se objavljuju, to uvek moze da prodje. Plus, ako imam pravo da iz filmova vadim isecke gde su nude scene.

Koji blogovi trenutno imaju dobru prodju. Ne bih da zapocinjem nesto cega ima pun k... na netu. My favorites su teen, tits i eventualno celebs. Kako se to kotira. Bese na onaj greenguyandjim ima neki info o tome ako se ne varam.

Sto se tice adsensa, licno ga ne volim, mozda zato sto i ne znam puno o njemu, ali mi se ne svidja zamisao iskoriscavanja google-a. Jer treba mnooogooo posetilaca i mnogo klikova za 100$ a kamoli za neku pristojnu zaradu.

Mozda da se radi sajt optimizovan za neke adwords-e, tipa database keyword vredi 2,5$ klik, sto i nije tako lose. 30 klika = isplata, ako se ne varam. Naravno, sajt na engleskom za strance iskljucivo.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Host Gator Hosting

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Visitors is offline   Reply With Quote