Quote:
|
Originally Posted by Lykos
Zato si u pravu,steta je sto tolki umovi nemaju posla...tj,ljudi koji su zavrsili fakultete,ne mora da znaci da su umovi 
ali sta ces,mozda ti je ovako i bolje,sam si svoj gazda 
|
Sve se to da resiti samo ako postoji volja sa vrha.
Treba ograniciti broj ljudi koji mogu da se upisu i izracunati procentualno koliko njih moze da diplomira na kraju (ako je to potrebno da kazem ja sam diplomirao sa ocenom 10).
Treba ukinuti zaposljavanje kadrova po politickoj/partijskom/stranackoj liniji a primati iskljucivo one koji znaju svoj posao profesionalno da obavljaju pa samim tim ce koristan rad biti veci i privreda tj. ekonomija biti veca i onda nacionalni dohodan drzave veci...sve bolje i vece plate za svakoga...
Evo, gledao sam juce da su poceli da hapse profesore koji su za hiljade eura izdavale diplome...strasno...
Ako je potrebno da kazem i to da nema tog politicara koga ne znam direktno ili preko mojih rodjaka...rodbinskih veza ali me zaposlenje na taj nacin ne interesuje jer je to kratkoh daha i izgubljeno vreme...slihtara nisam da bih se lako prebacivao u stranke...politika me ne interesuje u stranackom smislu...
Ne zadovoljavam se sitnim platama koje su oko 300 Eura i to u "boljim firmama" lol...kao to ti je "pocetna" pa ces jednog dana "mozda" imati i 600...

a to ovde zaradim za ...ma ajde nije vazno, lol