Quote:
|
Originally Posted by Lykos
ne misle ljudi da smo teroristi,lol
jednostavno,tako je u celom svetu,mora da se placa porez na sve sto zaradis...
jednostavno je tako svuda,mi smo se provlacili dugi niz godina,ali polako na sve sustize 
|
Slazem se ali nije bas da se ne stvara takva slika o nama...gledajuci medije sam ustanovio sledece:
- film patriota(ili mirotvorac) predstavlja glavnu figuru srbina koji ide da digne sa nuklearkom sad
- na SBB cinemania kanalu imas razgovor "iza scene" o filmu "666" gde je satana Ratko Mladic i vrte njegove slike za film...dokaz o zivom satani...
- gledam pre mesec dana na HRT1 seriju "alias" i tamo prikazuju "beogradsku teroristicku organizaciju" na celu sa Ivanom koji prica ruski (malo su se zajebali) i kao baja unistava tamo u SAD razne ulice itd...ejj...sve vreme beogradski t...strasno...i onda pricaju i pokazuju gde se to nalazi
- onaj najveci terorista sto se zabijao 2001 u zgrade je optuzio da smo mi to uradili...i bli smo u top 5 osumnjicenih jer se povezivalo sa 1999 ali je bagra priznao da nismo mi vec da je on...
- onaj nas majmun sto je izbo svedsku ministarku je predstavljen kao atentator...u fazonu terorista protiv demokratije itd...
Mene cesto pitaju firme odakle sam i kada kazem da sam iz Beograda misle da je to Bagdad ejj...strasno...i takvi mediji naravno da uticu na mnogo toga...na poslovanje...na transfer novca...na western union...na dokazivanje porekla novca...sve u svemu i sengen vizu ne mozemo jos da dobijemo jer smo nepozeljni a demokrate smo vec 7 godina...strasno...ne znam dokle ce jos ovako biti ali sada nam svi naplacuju sa svih strana zbog jebene politike...