View Single Post
Old 02-23-2007, 11:13 PM   #21
USA
Believe In What I Say
ABF Member - Silver

USA's Avatar

Hexxagon Champion!
Bank: 0
Total Points: 645
Donate

Quote:
Originally Posted by Lykos
ne misle ljudi da smo teroristi,lol
jednostavno,tako je u celom svetu,mora da se placa porez na sve sto zaradis...
jednostavno je tako svuda,mi smo se provlacili dugi niz godina,ali polako na sve sustize

Slazem se ali nije bas da se ne stvara takva slika o nama...gledajuci medije sam ustanovio sledece:

- film patriota(ili mirotvorac) predstavlja glavnu figuru srbina koji ide da digne sa nuklearkom sad

- na SBB cinemania kanalu imas razgovor "iza scene" o filmu "666" gde je satana Ratko Mladic i vrte njegove slike za film...dokaz o zivom satani...

- gledam pre mesec dana na HRT1 seriju "alias" i tamo prikazuju "beogradsku teroristicku organizaciju" na celu sa Ivanom koji prica ruski (malo su se zajebali) i kao baja unistava tamo u SAD razne ulice itd...ejj...sve vreme beogradski t...strasno...i onda pricaju i pokazuju gde se to nalazi

- onaj najveci terorista sto se zabijao 2001 u zgrade je optuzio da smo mi to uradili...i bli smo u top 5 osumnjicenih jer se povezivalo sa 1999 ali je bagra priznao da nismo mi vec da je on...

- onaj nas majmun sto je izbo svedsku ministarku je predstavljen kao atentator...u fazonu terorista protiv demokratije itd...

Mene cesto pitaju firme odakle sam i kada kazem da sam iz Beograda misle da je to Bagdad ejj...strasno...i takvi mediji naravno da uticu na mnogo toga...na poslovanje...na transfer novca...na western union...na dokazivanje porekla novca...sve u svemu i sengen vizu ne mozemo jos da dobijemo jer smo nepozeljni a demokrate smo vec 7 godina...strasno...ne znam dokle ce jos ovako biti ali sada nam svi naplacuju sa svih strana zbog jebene politike...

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

icq 600048

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Last edited by USA : 02-24-2007 at 08:34 AM.
USA is offline   Reply With Quote
Sponsored Links