Quote:
|
Originally Posted by misternox
za mene je wildcash super sponzor i to iz sledecih razloga:
-placaju uvek na vreme(payperiod nakon poslednje prodaje-tako idu, znaci sve sto sam zaradio od 15-31 januara bice isplaceno 15 februara)
-na sva pitanja odgovaraju u roku od 24 sata
-Jednom sam trazio od kerri da mi plate ranije, tacnije sama mi je ponudila to kada sam je pitao kako isplacuju...i platili su me ranije a radilo se o cifri od (za njih) usranih 50-ak dolara-znaci hoce da izadju u susret
-konvertuju mi se dobro
To su moja licna iskustva, verujte mi ljudi da ne serem...kontam da ste imali losih momenata sa njima ali nisu bas toliko crni....
|
Daleko od toga da su losi ali mi se ne svidja nesto sto se desilo izmedju njih i mene. Taj Matt po mojim saznanjima je bio slabiji igrac od mene do pre 3 godine i onda je pre oko godinu dana saradjivao sa mnom (ne vise...ne znam tacno kada ali je radio sa mnom 6-8 meseci) i zaradio sam $10000 (od toga je otislo 50% dizajneru koji sa mnom radi...e sad...taj lik me je stalno cimao, blejio...molio da mu uradimo galerije, free sites kako je on to zamislio...i onda odjedanput je poceo da odugovlaci sa poslom...treba da posalje novac pa umesto danas ja cekam na njegov jebeni reply 3 nedelje...onda mi kaze da se bavi sportom da je neki kung fu i da je imao povredu...pa da su mu izasla neka maligna sranja po ruci itd...pa se odusevi nasim radom i stalno bi pricao unapred 6 meseci sta cemo sve da radimo itd...da bi odjedanput prestao da se javlja...secam se dobro obecao je da ce uskoro poslati materijal i naravno prosle su nedelje i nedelje...onda mi je jednom rekao grubo da on nema vremena za mene i da sve to sada radi njegov "nov momak" Adam...
To je klasicna ispala ali ok...moze mu se...do njega je...samo bi bilo malko fer da je to odmah rekao "znas imam novu ekipu" ili slicno...
Mislim da je dobro da svako od nas iznese sta ima o nekoj firmi...ja sam izneo neki mozda jaci vid saradnje izmedju mene i njih...u prethodnom postu sam napisao da mi se ne svidja to ciganisanje oko isplate...
Nenad misli da varaju....
Tebi su oni extra...
Nigde nebi otisli da svi imamo isto misljenje, uostalom tome i sluzi ovaj forum, da razmenjujemo misljenja i iskustva