View Single Post
Old 02-01-2007, 02:07 PM   #2
USA
Believe In What I Say
ABF Member - Silver

USA's Avatar

Hexxagon Champion!
Bank: 0
Total Points: 645
Donate

Ja se spremam da promovisem taj wildcash malo jace nego inace jer dobro konvertuju stari sajtovi. Od dizajnera su bili oni likovi evil next i moj adultbizproduction. Matt je sve organizovao i content mi se uzasno svidja a od kada je preuzeo posao Adam nista mi se ne svidja...Matt mu da odredjenu svotu love i ovaj radi...mislim da je skroz neprofesionalan a evo i primera: Adam je platio jebenih $50 mesecno za ovaj forum i onda krenuo da saradjuje sa AI ikovima i nekima sa G F Y i kako su ga ocigledno nalozili vise nego sto zele da mu "pomognu" on je placao na G F Y svakih mesec dana nekoliko $1000 u nagradnim igrama i onda je poceo da me smara sto ja njih ne reklamiram, sto ovo ono...i nekako mi je sve vise i vise postajao dosadan jer sam ukapirao da mu se taj njegov plan rada sa "velikim igracima" nije bas najbolje isplatio...onda je krenuo na NP da placa reklamu...Sada imaju tih novih 7 sajtova ali se meni ne svidja content ni dizajn. Mi smo prrestali da radimo za njih dizajn jer su nam obecavali kule i gradove da bi im na kraju izrada PRO galerija bila skupa po ceni od $10 bas kao i kod nichepaya. NichePay je krenuo da kupuje masovn zastareli content (ja sam taj isti content video kod datinggolda pre 5 godina) i onda se cudi sto im lose ide a jos vece stipse su od wildcasha za kintu. Sada se nichepay povezao sa momcima iz incredible dollars medju kojima je ekipa sa ynota i oni su isto neke zesce stipse...znam da sam pricao pred novu godinu da sponzorisu ABF ali mi je BOSS rekao da oni ne zele vise da ulazu u webmasterski traffic vec samo u surferski poput thehuna itd. Nedugo zatim sam video da su platili debelo na G F Y reklamu...i kako sam saznao kasnije nije im se vratilo ulozeno...onda sada krenuse na XBIZ i AVN...pre par dana su kide83 kontaktirali iz ynota ako zelimo da stavimo banner makar u resurs stranu naseg foruma a oni ce nas na neki sajt od onih 5 TOP shows koji se odrzavaju u USA jer oni to drze...

Ukratko: stipse su i ti veliki igraci se ne trude nesto preterano da im izadju u susret...plate im hiljade do deset hiljada dolara za mesec dana dok ja trazim par stotina za ovaj forum i to mogu kroz prodaje da im vratim i kroz webmastere koji klikcu na reklame. Sam sam se zacudio da je od pre par meseci na ovom forumu doslo do dosta kvalitetnih klikova na reklame a tako sam ja uspeo 2 hosting paketa iz mog siga da prodam nekim strancima...taj hosting reklamiram samo ovde. Ako vec placaju velikim igracima neka im ti veliki igraci onda listaju sajtove i prave prodaje ali ocigledno da to nije bas tako...cak ni 50% ...

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

icq 600048

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
USA is offline   Reply With Quote