View Single Post
Old 01-14-2006, 12:51 PM   #148
plugin
Senior Member
ABF Member - Gold

Bank: 0
Total Points: 440
Donate

Aj kad smo vec tu

Moj domen je primer www.xxxteen.com
Prvo primer uradim 3 sajta u root imam index,mainpage,gallery 1 i 2 potom imam uradjeno foldere baners gde sam stavio banere, photo gde su slike ,i recip gde sam stavio recipe i to u svim .
Primer prvi sajt se zove teen drugi sajt hotteen treci sajt veryhotteen i sad za prvi sajt znam otvorim root i prenesem index,mainpage,gallery 1 i 2 i sve foldere gore opisanih to zavrsim prvi sajt se pojavi u www.xxxteen.com.Uradim mirror na celi root folder teen i opet jer isto prenasam index.html,mainpage.html,gallery 1 i 2 u public_html jer to kad radis mirror ovako
primer index desni klik edit-duplikate i uradi se copy of index.htm i to preneses u public_html
i tako primer radis sest mirrora.ok i sad kako pises za drugi mirror ???
To uradis e sad ides na drugi sajt hotteen i ivde isto imam uradjeno index,mainpage,gallery 1 i 2
e sad kad cu i to preneti pojavice mi se u public_html duplo od prvi sajt teen i od drugi hotteen
sve isto mislim na index,mainpage,gallery 1 i 2 i foldere a isto i kod mirrore .To mi nije jasno ma ja imam odgovore ako mislite da nisam citao ali neznam kako da to uradim to mi nije jasno .Prvi sam sajt uplodovao i sve je ok radi i otvara se na www.....com ali sad za mirore i kad upload na drugi sajt to ne znam ma buni me .
A ovo zameni gallery 1 u gallery-1 razumeo sam no sta radis kad pravis drugi sajt primer hotteen
jer i njega krstis gallery-1.

Jer ce da bude ovako za prvi sajt www.xxxteen.com/e sad sta da pisem u produzetku ???

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
plugin is offline   Reply With Quote