View Single Post
Old 01-14-2006, 04:58 AM   #147
Kide83
Friendly Member :)
ABF Member - Gold

Kide83's Avatar

Bank: 0
Total Points: 9,590
Donate

Ovako

Index

1. Linkuj ovaj text na vrhu strane ka paysiteu - prvo sto surfer treba da vidi jeste reklama za paysite
2. Exit link linkuj ka nekom non-adult sponzoru ili bilo cemu za sta si placen - nemoj da dajes surfere za dzabe pretrazivacima ili nekom sajtu gde se nista ne prodaje... Ako bas nemas nista drugo linkuj ka mojim sajtovima ( www.freeringtonest.com ili www.enlarge-cock.com ) Na taj link retko ko klikne, ali i taj sto klikne je moguc kupac... Tako da je glupo davati ga nekom sajtu na kom nema nista da kupi...
3. Stavi index,follow zato sto je index strana free sajta najjaca za SEO... Zasto - Zato sto ces ka njoj imati backlinkove sa link lista ako te budu izlistale...

Mainpage i Galeije su ok...

- Saveti...

Spoj ovaj text na galerijama i na main page-u sto je linkovan ka paysite-u da sve bude kao jedan link... Ovako imas dosta outgoing linkova...
Skloni counter jer free sajt prvo prodje kroz proveru od strane spidera koji gleda kod sajta, pa tek ako podje to bude pregledan od strane ljudi... A spider ce naci counter veoma lako

Izmeni to sto sam ti rekao pa cu opet da pogledam i onda ako sve bude ok mozes da saljes I da, napravi jos kopija index strane sa recipima za druge link liste (u direktorijume /blowjob3/ /blowjob5/ itd) tako da posaljes sajt na vise njih - imas ih dosta u onom threadu koji sam dao i tu su samo sajtovi koji vrede, znaci od kojih ces dobiti traffic ako te prihvate...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Submit Your Free Sites and Blogs to
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|

Kide83 is offline   Reply With Quote