View Single Post
Old 01-13-2006, 03:00 PM   #138
Kide83
Friendly Member :)
ABF Member - Gold

Kide83's Avatar

Bank: 0
Total Points: 9,590
Donate

E ovako...

1. Promeni ime direktorijuma u kom ti je free sajt u neke reci (recim blowjob ili tako nesto)...
2. Ovaj "welcome" text zameni sa nekim provokativnim... Ono tipa Posetite najbolji sajt sa slikama i filmovima pusenja na svetu" ili tako nesto se proseri i onda to obavezno linkuj ka sponzoru, tj paysite-u koji reklamiras na tvom free sajtu. Znaci ne pises kako je taj tvoj free sajt najbolji nego ga saljes na paysite...
3. Ovi recipi (baneri) link listi nisu linkovani... Moras da ih linkujes i da skines prave recipe - ovi su matori koliko mi se cini vec... Evo ti thread sa spiskom link lista... Na svakoj nadji recip za nju, i onda ga dodaj na index free sajta... Nemoj vise od 12 recipa na jedan free sajt - ptravi kopije indexa u vise direktorijuma...
http://www.adultbizforum.com/showpost.php?p=1383
4. Exit treba da ide na sajt na engleskom
5. Skloni counter - nisu dozvoljeni
6. Ako imas link za 2257 za exxxelent stavi ga - neki nece da prihvate samo text.

Main Page...

1. "Verry good arhive of the best blowjob pictures and videos only at Exxxellent" - i to linkuj sve zajedno na primer...
2. Skloni gallery of the day - ne znam da li je zabranjeno, ali nemoj da dajes surferu vise nego sto moras Sto vise dobije za free teze ces mu uzeti pare...
3. Skloni ovo za mail - To ne smes da koristis - to je email forma sa paysites - to ti nije dozvoljeno kao promotivni materijal...
4. OBAVEZNO izbaci javu iz stanice - za to te blacklistuju bez problema
5. Ove slike za gallery 1 i gallery 2 strane nisu slike koje koristis na galerijama - ili ih promeni ili ih skloni...
6. Ako ih ostavljas (promenjene) onda stavi sliu i text ispod nje ispod jednog <a> taga, ne ispod dva kao sto je sada slucaj...

Galerije...

1. Prebaci sve velike slike u blowjobs2go.com/bj1/imgs/ direktorijum, ne u ovaj gde su ti sada... Treba da budu sve na istom mestu...
2. Ubaci jos Sales texta na stranice... Recimo izmedju prvog-drugod i izmedju 3-4 reda slika... ili iznad prvog i izmedju 2-3... Ti odluci, ali ubaci obavezno jos... I linkuj ga ka paysite-u...

I jos nesto - exxxellent je hardcore niche sajt - nije blowjob... ima i blowjob ali je najvise hardcore... Mozes i ovo da probas, ovo sam ti rekao samo kao napomenu - mozda ce proci tako, mozda i ne... Mislim kod surfera koji dodju na free sajt... jer oni traze najvise blowjob, cumshot itd... Manje hardcore...

Izenjaj od ovoga sta mozes pa postavi opet da neko pregleda...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Submit Your Free Sites and Blogs to
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|

Last edited by USA : 03-31-2007 at 04:05 AM.
Kide83 is offline   Reply With Quote