Quote:
|
Originally Posted by misternox
samo polako i opusteno.....
|
Bitno je da se kroz ovakve ideje vidi da li je moguce da napravimo nesto dobro zajednickim snagama ...
Ono sto je za mene od izuzetnog znacaja jeste da vise ne bacam $600+ (kao u ovoj godini) na ljude koji su neozbiljni i ceo ovaj posao prihvataju kao nesto poput lutrije...
Svako ko je ozbiljan mora sebe da vidi minimum 6 meseci u poslu uz kontinuirani rad.
Jako je bitno da svako stvori odredjenu reputaciju a to je najbolje na ovom forumu. Ne bih zeleo da me neko pogresno razume ali cela industrija je podeljena u "klanove", odnosno grupe i svaka od njih ima svoj forum i po potrebi komunicira sa drugom grupom - forumom... Ja vidim zajednicki interes u ovo projektu: da svako od vas dok pije kafu sa internet konekcijom od 64kb/s otvori 3 nova topica u "adult webmasters" delu i eventualno odgovori na njemu zanimljive teme . Korist svega toga je povecanje foruma, svako od vas bi bio obezbedjen domenom, hostingom, toolsima...potpuno besplatno...vrednost vaseg signatures bi rasla...vas SIG bi bio posecivan i imali biste referrale...kako? Neko preko pretrazivaca ukuca termin koji je naslov vaseg topica i tras evo ga kod vas u topicu i odusevljeno procita vas sadrzaj pa klikne i na vas sig. To je interes stranaca koji pisu na ovom i ostalim forumima btw... ne zaboravite da ovaj forum mesecno poseti 100k ljudi koji stalno citaju sta ima ili nema novo...
Ja imam u planu da odredjene clanove ubacim kasnije u status moderatora i administratora, kada se uverim da se trude i da imaju rezultate