Quote:
|
Originally Posted by misternox
ok..pa ovako ne mislim bas mnogo al slazem se za to da se ne rade razmene pogotovo ako svi mi imamo vec domene sa prom 2 i vise sa kojih mozemo boostovati blog. Dobro mozda ce nekada biti korisno uraditi sa nekim "jakim" razmenu ali generalno se slazem da ne treba na tome da temeljimo seo strategiju...sto se tice kontenta mislim da je prakticno bolje da se ne radi isti sponzor cisto zbog lakse medjusobne koordinacije kod skidanja kontenta i svega ostalog, ali slazem se da bi bilo ok da svako bude slobodan da radi vise nichea koje hoce....
to je to sad sam sve ovo zbrzao pa napisao valjda cete me razumeti
|
od tog projekta bi moglo da se solidno profitira...mislio sam da ukoliko imamo dating kategoriju a nas nekoliko imamo sajtove sa jacim PR gde iskljucivo radimo dating onda zasto nebi stavili na toj strani link ka blog strani dating i obratno?
pod uslovom da na toj strani nema vise od 2-3 linka...
Ono sto se dobija na taj nacin jeste: PR, ciljane posete ... $$$ - prodaje kao i u buducnosti dogovor sa firmama/sponzorima da povecaju % po prodaji ili po PPS...plus prodaja prostora na blogu...