Quote:
|
Originally Posted by Visitors
Dobra je to ideja da se probijamo na wap internet. Ne znam kako stvari trenutno tu stoje, ali ako krenemo medju prvima, moze dobra lova da se digne.
Btw. mislim da mi mozemo preko ovog domaceg balkan-cash-a da naplacujemo strancima clanarine. Samo da se one stranice gde se placa urade i na engleskom, sto ja mislim moze da se sredi. Sto da ne kad covek vec radi sa svim zemljama sveta. A ionako svako uzima svoj deo, pa kad vec mora nek ide njemu ili ako mozemo sami svoj servis da napravimo sto i nije tesko za Srbiju, ali ne znam kako bi bilo za ceo svet, ipak to treba malo ozbiljinije da se odradi.
|
Ne znam koliko je to izvodljivo...prvo treba videti sa nasim mobilnim operaterima koliko je to izvodljivo...da li podrzavaju adult...balkan cash ne bih koristio za slozenije projekte a mislim da i oni koriste neku stranu firmu...ili me je neko pogresno informisao...ja znam za jednu firmu koja ima zaista jako puno drzava koje prihvata kada je rec o SMS naplati ali za wap...hmm...ne znam da li bi moralo da se ide preko nekog online servisa ili slicno a drugo sto razmisljam jeste da bi tu samo slike imale neku prodju...ko ce da skida filmove online mada nikad se ne zna...ja mislim da je mozda ipak bolje koristiti firmu koju sam gore naveo...a mozda ce Lee objasniti podrobnije sta i kako ako mu se posalje email sa pitanjima